Desperta!

Logo Desperta!

Sinopsi

Un escenari buit. De sobte, arriba una furgoneta. I com una onada d’aire fresc, l’escenari buit es comença a transformar. Ja ha arribat la companyia!
La Lisanlússapa i en DelRi, són uns comediants que comparteixen la seva passió pel teatre explicant les seves històries. Relats carregats d’humor i imaginació que desperten les emocions i els sentiments. 5 històries originals, que no et deixaran indiferent. Que et faran despertar d’emoció o de riure. O les dues coses!

Ah! i la funció d’avui és molt especial, per que just avui, és l’aniversari de la companyia! Sorpreses, regals, i moments inesperats, que faran que públic i companyia, visquin i comparteixin plegats, una funció única i irrepetible.

Ohh!... s’acaba la funció! la furgoneta arrenca. La companyia marxa molt agraïda i contenta d’haver compartit les seves històries. Carregada d’emocions, riures i aplaudiments.

Proposta artística

DESPERTA! Un espectacle familiar que combina l’humor i la imaginació amb les emocions i els sentiments. A DESPERTA! a part de voler aconseguir que el públic rigui, s’ho passi bé, o desconnecti per una estona de les rutines i cabòries diàries, també volem despertar les emocions i els sentiments. I jugar amb les emocions dels adults i la innocència dels menuts.

A traves de cinc històries diferents, inventades, de creació pròpia, però basades o inspirades en les nostres realitats. Carregades d’emocions, però sense perdre mai l’humor i l’optimisme. Relats que ens parlen d’amor, somnis i fantasies... i també ens parlen de racisme/bulling, immigració, i humanitat.

I alhora, ens fem un petit homenatge a nosaltres, les companyies! amb pinzellades del que hi ha darrera d’un espectacle: el muntatge, la creació, la improvisació, els personatges... actors, actrius, equip tècnic... persones, professionals, que compartim la nostre passió i manera de viure.

Vídeo

Galeria de fotos

Descarregar documents

Documents: DESPERTA!