L’Avi Tonet


l'avi tonet logo

Presentació

Després de vint anys d’experiència, actuant i creant amb companyies com Teiatru, Setrill-Teiatru, Marcel Gros o amb la Cia. Chapertons, Jordi del Rio inicia un nou camí en solitari i obre les portes del seu particular món creant espectacles per a tots els públics on l’humor, la imaginació, les emocions i el joc amb el públic són la base de les seves creacions.

Seguint aquesta línea de creació pròpia marcada amb el seu primer espectacle CLIC!, estrenat amb molt bona acollida a la Mostra d’Igualada 2012, la Cia. Jordi del Rio presenta el seu nou projecte, L’avi Tonet.

Sinopsi

En Magí, és un nen que arriba com cada dia a l’escola. Avui la seva tutora els encomana una tasca molt especial. Hauran d’escriure una redacció sobre algun ésser estimat, familiar, amic... En Magí decideix escriure sobre el seu avi, l’avi Tonet que malauradament fa uns mesos que es va morir. Amb una combinació d’humor i tendresa a L’avi Tonet, viurem els records d’un net que s’estimava molt al seu avi. Les seves primeres vivències amb l’avi, com era el seu dia a dia, els llocs on l’avi el portava i els dies inoblidables al seu costat; alhora que descobrirem un personatge entranyable i divertit, l’avi Tonet.

Proposta Artística

L’avi Tonet combina l’humor i la tendresa utilitzant diverses tècniques teatrals: el text, el gest, el clown, manipulació d’objectes, joc amb el públic i una banda sonora acurada que dona la possibilitat de traslladar l’espectador als diferents ambients proposats d’una manera senzilla i efectiva.

A L’avi Tonet, a part de tocar el tema sobre les estretes relacions que sorgeixen entre avis i nets, també toca el tema de la superació del trauma que tenen molts nets quan es moren els seus avis, això sí, tractat des d’una sensibilitat molt optimista, tendre i amb bon humor, és clar! A més, L’avi Tonet, és un humil i petit homenatge per totes les iaies i avis que s’estimen amb bogeria els seus respectius nets i netes i que els seus records perduren en les memòries dels nens per a sempre.

L’avi Tonet és un espectacle intergeneracional creat per fer gaudir a un públic tan heterogeni com el familiar. Per la seva temàtica, pot ser ideal per participar en campanyes escolars.

Vídeo

Galeria de fotos

 

Descarregar documents

Documents - L'Avi Tonet / El Abuelo Ramón