Ludus

Ludus logotip

Presentació

Amb més de vint anys d’experiència, actuant i creant amb companyies com Teiatru, Setrill-Teiatru, o amb la Cia. Chapertons, Jordi del Rio inicia l’any 2012 un nou camí en solitari i obre les portes del seu particular món creant espectacles per a tots els públics on l’humor, la imaginació, les emocions i el joc amb el públic són la base de les seves creacions.

Després de CLIC!, L’AVI TONET i MENUDA COMÈDIA!, espectacles familiars que continuen en gira, la Cia. Jordi del Rio estrena a la tardor del 2017 LUDUS.

Sinopsi – Proposta artística

Ludus un lloc de desconnexió, un petit món imaginari al marge de la realitat, ubicat en un espai temps qualsevol de la nostra societat.

D’una manera lúdica, viuràs situacions quotidianes i tan universals com anar de part o contemplar un dia plujós. I a més, a  Ludus , riuràs, compartiràs, jugaràs, faràs amics, ballaràs, t’enamoraràs...

Benvinguts a Ludus, un espectacle de teatre d’humor, sense text i per a tots els públics. Joc escènic, imaginació, surrealisme, emocions i molta interacció amb el públic que està convidat constantment a participar del joc.

Tot és a punt per començar! Només et cal agafar una maleta i deixar-te portar. I la primera persona escollida serà... Vostè!

Vídeo

Galeria de fotos

Descarregar documents

Documents: LUDUS